Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sala Sporturilor din Reghin a găzduit, sâmbătă și duminică, 10-11 mai a.c., întrecerile Turneului A din cadrul Campionatului Național de tenis de masă AmaTur 2014. La concursul din acest an au participat peste 250 de jucători, care s-au întrecut la două categorii de clasificare.

La start s-au prezentat și doi componenți ai Clubului Sportiv TT Memory Reșița, Nicușor Franț și Constantin Parfenie. Iar primul a reușit să se claseze pe locul cinci, fiind foarte aproape de careul de ași al turneului, cedând în sferturile de finală în disputa cu bistrițeanul Dorel Nistor.

Pe locul întâi s-a situat Iulian Roman, din Brașov, urmat de Gabriel Gogu (Cluj-Napoca) și Mihai Nemaciuc (Suceava). În timp ce Constantin Parfenie, care este și președintele clubului reșițean, nu a reușit să treacă de grupele preliminare, declarându-ne: „A fost un concurs foarte obositor, datorită participării numeroase. Finala s-a jucat în noaptea de sâmbătă, spre duminică, în jurul orei 1.30. Dar organizarea a fost ireproșabilă”.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber