Caraş-Severin, Romania


REŞIŢA – Ulterior a făcut pace, iar acum recomandă masca de protecţie tuturor, inclusiv celor puternici, pentru a le da o şansă şi celor care nu au o sănătate de… buldozer! 

Cetatea de foc este pe scenariul roşu, iar despre subiect, Nelu Popa a precizat: „E o situaţie critică. Sper ca în următoarele zile să scadă cazurile, pentru că noi suntem la limita scenariului roşu. Însă dacă ne uităm la ce se întâmplă în jurul nostru şi în ţări din Europa Occidentală, cred că nimeni nu a luat decizii exagerate sau ieşite din normalitate. Sunt cazuri enorm de multe în Franţa, în Spania“.

Şeful administrativului reşiţean mărturiseşte că, aşa cum a vrut şi Romeo Dunca, preşedinteţe Consiliului Judeţean, avea de gând să meargă în Spania, să vadă una dintre fabricile care transformă deşeuri de plastic în combustibil, „şi tocmai această situaţie de pandemie ne pune puţin în gardă dacă să mergem sau să amânăm acest lucru. Eu cred că autorităţile naţionale au luat deciziile corecte, chiar dacă la nivel de Reşiţa eu am avut o nemulţumire că am fost introduşi în acest plan roşu. Am verificat cifrele, corespund cu realitatea şi cred că ar fi bine să fim ponderaţi. Noi nu o facem pentru noi, cei care suntem în forţă şi care avem o stare de sănătate bună, o facem pentru ca să-i protejăm pe cei care realmente s-ar putea afla într-o zonă de risc real de a-şi pierde viaţa. Cred că acesta este mesajul pe care trebuie să-l transmitem, noi încercăm să ne protejăm pentru ca, la rândul nostru, să nu contaminăm persoane care au mai puţine şanse decât noi“.

JCS-Antoniu Mocanu

8 Comments

 1. Domnule pesedist, aa.. pardon, domnule Macarie. Ultima mare astfel de pandemie a fost acum 102 ani si a fost mare doar in zona Iberica.
  Nici pnl nici psd si nici nimeni azi, nu s-a mai confruntat cu asa ceva. Deci putea sa fie la fel de bine sau de prost gestionata atat de pnl cat si de psd sau usr plus.
  Diferenta e ca pesedeii fugeau cu banii de la UE si ne lasau in popul gol in plina pandemie.
  Alegerile trebuie facute, ca sa dispara gruparea infractionala psd proponta aldetariceanu udmr.
  Lumea are sanse mai mari sa se infecteze la supermarket decat la o sectie de votare.
  Lumea are sanse mai mari sa se infecteze pe strada pt ca nu poarta masca in locuri aglimerate (la piata) sau pt ca nu respecta normele de igiena pe care le inveti in cei 7 ani de acasa si la gradinita sau clasele primare.
  Si da, scolile trebuiau deschise pt ca si asa suntem multi dobitoci care votan pesede.
  Nu uita, pesede te vrea sarac si prost ca sa te manipuleze.

  • Bine, domnule USR-ust ! Asa e, cum zici tu ! PSD te vrea prost iar USR te vrea destept si cinstit, ca Chlotilde ! Si nemanipulabil !

   • Ce stii tu despre clotilde de aproape ca o pui pe aceeasi linie cu dragnea? Te-a furat vreodata ea? A fost vreodata in postura de a te fura sau de a fura vreun cetatean?
    Desi pare ca sunt usr ist, nu sunt. N-am nici carnet de membru si daca ma vor dezamagi cum a facut-o si pnl si psd si derivatele din ele timp de 30 de ani, ii voi contesta la fel ca pe toti ceilalti hoti care au fost.
    Dar pana nu ma conving ca sunt si astia hoti, de ce sa plec de la ideea ca toti sunt hoti?!
    Toti sunt nevinovati pana se demonstreaza contrariul. Asa spune si democratia si de la aia pleaca orice ancheta.

    • Ce stiu eu despre CHLOTILDE este ce stii si tu despre Chlotilde ! Nu am lucrat cu ea, nu ai lucrat cu ea, nu am nicio simpatie fata de ea si ca femeie ! Ma agaseaza cum stalceste limba romana, ma zgaraie pe creier, pare isterica si extrem de nervoasa in exprimare si actiune ! Falsa pana la Dumnezeu, nu transmite nicio empatie sau emotie, cinica si neagra in cerul gurii, am cautat-o !Consider ca este o oportunista mega aroganta si mega cinica, ca toti cei din politica, este bagata in matrapazlacuri si afaceri oneroase cu statul , asa cum ii sta bine oricarui om politic care are afaceri, obligatoriu necurate ! Nevinovata pana la proba contrarie, exponenta noului val de rechini USR-isti, o mare deceptie in perspectiva !In rest, repet- TOATA CLASA POLITICA ROMANEASCA, ESTE O TROACA DE PORCI IMUNDA !

 2. Degeaba purtăm unii mască, când „romii” ( pun ghilimelele de rigoare, că tot țigani sunt) zburdă fără mască in voie pe stradă și in supermarket-uri, ciorovoind in gura mare și improscând toți microbii la cei cate au neșansa să treacă pe lângă ei.

 3. IATAGAN ? Sa intelegem ca Dom Primar ese cumva otoman la origini , musulman, fan de-al lui Erdogan si al falnicei semiluni ?

 4. Pai avem in tara un inventator care a dezvoltat o tehnologie de reciclare a tuturor deseurilor din gunoiul menajer si industrial. Prin piroliza! Nu trebuie mers in Spania…
  Zilele trecute l – am vazut pe inventator la tv….regret ca nu i – am retinut numrle…dar cei din primarie cu siguranta ca il pot identifica…

Adaugă comentariu