Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vicele social-democrat al Consiliului Județean lansează un atac dur la șefa PSD Caraș-Severin și trei dintre apropiații acesteia, după scandalurile din ultimele zile. Flavius Nedelcea spune că “Albă ca Zăpada” Luminița Jivan și “piticii” ei din PSD Caraș-Severin trebuie să demisioneze și să părăsească scena politică.

Asta din cauza scandalurilor din ultimele zile (permisele de armă de la Caransebeș și șpaga de la PSD Arad), dar și a rezultatelor proaste la cele două runde de alegeri din acest an.

„Asistăm la încă o cădere a cortinei negre peste scena partidului din strada George Enescu. În condiții de demnitate, raportate atât la statutul de om, cât și la cel politic, este absolut necesar să existe astăzi demisii: demisia președintelui Luminița Jivan și a unei părți <<grele și întunecate>> a echipei sale, strategu’ Negru, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță. Mirel Pascu trebuie să demisioneze atât din calitatea de vicepreședinte al organizației județene, cât și de la cea a organizației Bocșa, pentru că acolo exista oameni de calitate și integri, a căror muncă și imagine nu trebuie pătate. Ionuț Chisăliță trebuie sa înțeleagă că demnitatea nu se bazează niciodata pe compasiunea concitadinilor, iar Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, în armonie cu tine însuți și cu camarazii tai. Din funcția de secretar general al organizației județene însă, nu putem avea o demisie a domniei sale pentru că această funcție oricum era ocupată nestatutar! În scandalul despre care vorbim în aceste zile, 4 din cei 7 pitici ai Albei că Zăpada trebuie să părăsească scena politică, desigur împreună cu ea!”, afirmă vicele CJ.

Reamintim că Nedelcea a fost exclus în luna septembrie din PSD, decizie pe care a contestat-o în instanță, iar social-democrații au încercat și înlocuirea lui din funcția de vicepreședinte al CJ, fără a avea însă succes.

L.A.