Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – O cunoaștem cu toții și o admirăm urmărind cele două videoclipuri pe care le-a realizat până acum. După coverul „Anywhere away from here” și piesa proprie „Când mi-e dor”, Natalia Chisăliță pregătește o piesă nouă, intitulată „În vise”. Piesa va fi gata vara aceasta însă, până să o lanseze, Natalia va deschide concertul pe care Gregory Porter îl va susține la Reșița pe 4 august!

Înregistrările la piesa „În vise” s-au încheiat pe 22 iunie. Urmează filmările la videoclip. Natalia a înregistrat piesa cu Edward Sanda la Studiourile Famous Productions din București. De altfel, Edward Sanda s-a ocupat și de muzica piesei ale cărei versuri au fost scrise de Irina Kupko, Natalia având-o ca manager pe Bianca Lința. „Va fi și videoclip, urmează să-l filmez. Încă nu știu locația, de asta se ocupă regizorul dar foarte probabil va fi în București”, aflăm de la Natalia.

Pe 4 august, va deschide concertul lui Gregory Porter cu o piesă pe care o va cânta singură. După care va interpreta trei piese împreună cu Dean Bowman. Cei doi repetă de la începutul lunii iunie într-o sală din incinta Centrului UBB. La început a fost mai greu pentru Natalia, fiindcă până acum nu a mai cântat în duet. Acum însă repetițiile merg bine, chiar aproape de perfecțiune în opinia tinerei soliste, care e convinsă că la concert totul va fi perfect. Ideea ca ea să deschidă concertul alături de Dean Bowman a venit la propunerea primarului Ioan Popa. O mare onoare pentru Natalia să cânte în deschiderea unui artist atât de mare, lucru care o ajută foarte mult și pentru care-i mulțumește primarului. „Sunt puțin emoționată pentru că este primul concert într-o astfel de conjunctură. Am mai avut concerte dar nu atât de importante și de mari. Dar mă adaptez foarte bine și sunt sigură că va ieși un concert extraordinar”, ne-a mai spus Natalia.

Pe cei care încă nu și-au cumpărat bilet îi invită să o facă pentru că este convinsă că va fi un concert extraordinar. Cei care vor veni vor avea parte de multe surprize, vor trăi multe emoții. Este 100% sigură că piesele pe care le-a ales alături de Dean Bowman vor trezi amintiri frumoase spectatorilor care se vor simți foarte bine și vor avea o seară minunată.

O asemenea seară se anunță și sâmbătă, 23 iulie, când, de la ora 20:00, Dean Bowman va susține un concert cu piese surpriză la localul Craft din centrul Reșiței. Iubitorii muzicii bune sunt invitați evenimentele din perioada următoare.

JCS-Ionel Ivașcu