Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Primăriile Reșița și Caransebeș organizează Revelionul în aer liber, în zonele centrale ale celor două municipii!

La Reșița, începând cu ora 21:00, sunt programate concertele live ale trupelor „Exploziv” și „Trouble Heart” din Serbia. Apoi, în intervalul 23:00-00:00, pe scenă va urca formația maghiară „Abbasolut”, formație tribut Abba. În intervalul 23:58-00:10 este programat focul de artificii. Desigur, nu vor lipsi vinul fiert și bunătățile de sezon.

Anul acesta, municipalitatea a strâns cureaua atât în privința târgului de Crăciun, cât și în privința programului de Revelion, din dorința de a respecta semnalele trase de guvern referitoare la deficitul bugetar. „Am încercat să fim economi și de aceea a evitat cheltuieli cu trupe mari însă programul de duminică seara va fi unul de calitate.”, a declarat primarul, precizând că focul de artificii va avea loc doar în centru.

La Caransebeș, trecerea în Noul An va fi marcată în Piața General Dragalina, în cadrul unui eveniment organizat de Primărie și Casa de Cultură. Programul va începe la ora 22:00 și va cuprinde muzică electronică cu Dj Marius, show laser live, grafică laser RGB, animație cu personaje ale sărbătorilor de iarnă și foc de artificii. Cetățenii sunt invitați să pășească în Noul An participând în număr cât mai mare la aceste evenimente. „Revelionul va fi spectaculos, în centru vom avea și jocuri de lasere, și artificii, un miniconcert de DJ, adică acest revelion va fi cam ultimele două revelioane adunate. Un An nou cu bucurii și bunăstare le doresc tuturor!”, a spus și primarul Felix Borcean.

JCS-Ionel Ivașcu

FOTO: Banatul Montan/Caon