Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dumitru Prunariu: „Visele împlinite sunt ca un cerc de lumina pe trunchiul vieţii“. Cu acest motto, Liceul Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa îşi continuă campania de promovare a ofertei educaţionale.

Visul copiilor de la Centrul de Plasament „Speranţa“ din Reşiţa este să pornească la drum într-un pelerinaj la lăcaşurile de cult de Paşte. În acest sens, Liceul Teoretic Traian Vuia, împreună cu Episcopia Caransebeşului, Primăria Reşiţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale vor organiza spectacolul folcloric caritabil „Cânt din suflet pentru suflet“.

Evenimentul va avea loc joi, 4 aprilie, începând cu ora 19.00, la Cinematograful „Dacia“. Îşi dau concursul soliştii de muzică populară Giorgiana Viţa, Ramona Viţa, Titian Puichiţă, Mirabela Delia, Felicia Stoian, Carmen Biruescu, Maria Coman, Dumitru Stoicănescu, Doriana Talpeş, Petrică Miulescu Irimică, Maria Garas şi ansamblul „Semenicul“. Intrarea se face pe bază de invitaţie. Aceasta se distribuie şi în ziua spectacolului, la intrarea în cinematograf.

Lavinia Predescu