Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Muzeul Banatului Montan, funcţia de director, rămasă vacantă după decesul prof. Dumitru Ţeicu, i-a fost încredinţată tânărului Flavius Bozu, managerul Casei de Cultură a Studenţilor. Acesta va asigura interimatul până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei. De asemenea, Consiliul Judeţean a numit un nou director interimar la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, „Casa Creaţiei“ cum e cunoscută de cei mai mulţi. Este vorba de inspectorul şcolar general Ioan Benga (care pleac[ de la ISJ), numit, tot până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei, după expirarea interimatului asigurat de Titian Puichiţă.

4 Comments

 1. rica venturiano Reply

  Benga sa fie pus la Casa Creatilor ??!! poate la creatiile neocomuniste.
  Cum a putut un personaj de speta acesta sa acceada in functii si demnitati publice?
  Tot e bine , cu acesta numire, poate scapa Inspectoratul Scolar de o secatura !

  • Bennnnnnnyyyyy Reply

   din pacate, sunt multi alti comunisti in ISJ… care sa-i ia locul 🙁

  • Benga a făcut de ras PSD ul local cu orgoliul si ambițiile lui, care reprezentau numai interesele personale. Burta lui si….la lui.
   A făcut mare rau PSD ul din Caras….
   La caterdra ar fi Fost o catastrofa , …

 2. se potrivesc ca nuca n perete.abureli cuaiureli psd iste si ciumate cu rosii.uite asa se distruge tara,punind oameni nepotriviti unde trebuie profesionisti. ce cultura si educatie. vai si amar de ele

Adaugă comentariu