Munteanu: Jucătorii răspund foarte bine la antrenamente! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbaliștii de la CSM Reșița trag tare în cantonamentul de la Vatra Dornei. Dorinel Munteanu este mulțumit de condițiile de pregătire, dar și de jucători, care efectuează zilnic câte două antrenamente. De asemenea, în această perioadă, rosso-nerii vor să se mai întărească cu alți doi fotbaliști.

„Pregătirea decurge foarte bine, nu avem probleme medicale și mă bucur că jucătorii răspund foarte bine la antrenamente. Condițiile sunt foarte bune, atât cele de cazare, cât și cele de antrenament. În această perioadă, fotbaliștii suferă foarte mult pentru că facem antrenamente foarte dure. Avem zile si cu două antrenamente, unde este inclusă și recuperarea. La ora 7:30 facem o alergare ușoară, de înviorare, la ora 11:00 efectuăm antrenamentul de bază, iar după-masă avem un antrenament pe teren. Bineînțeles că terenul este acoperit cu zăpadă, dar se află la 50 de metri de locul unde suntem cazați. În cantonament avem 23 de jucători, dintre care doi sunt portari. Sperăm ca în câteva zile să mai achiziționăm doi sau trei jucători. Acest cantonament este exclusiv pentru pregătirea fizică a fotbaliștilor și vom rămâne la Vatra Dornei până pe 26 ianuarie. Vom reveni la Reșița pentru câteva zile, iar pe 2 februarie vom pleca în Turcia până pe data de 14”, a declarat Dorinel Munteanu, antrenorul echipei CSM Reșița.

În cantonamentul de la Vatra Dornei s-a alătura lotului și un jucător de origine franceză, care încă nu a semnat contractul cu gruparea din Valea Domanului.

Arsene Junior Luboya Mukadi Kaba este jucător de origine franceză. A jucat în ultimele luni la Ceahlăul Piatra Neamț. Încă nu am semnat nimic, dar o să fie în regulă când ne vom întâlni. Deocamdată este în cantonament cu echipa la Vatra Dornei. Suntem în negocieri și cu alți jucători”, a spus și președintele Cristi Bobar.

JCS-Ștefan Moraru