Caraş-Severin, Romania

DEVA – În etapa a XX-a a Ligii I de fotbal în sală, Autobergamo Deva – Muncitorul Reșița 8-5.

Pentru echipa de fotbal în sală Muncitorul Reșița, deplasarea la Deva nu a adus puncte în clasament, în schimb a adus un joc bun al elevilor lui Viorel Lolea și Ion Roman. 44 de suporteri reșițeni, dar și din Caransebeș, conduși de Florin Boboescu, liderul galeriei „Vulturii Semenicului“, s-au aflat în tribuna Sălii Sporturilor din Deva și și-au încurajat favoriții. Chiar dacă gazdele au deschis în minutul 4, prin Ignat, reșițenii au revenit pe tabelă după dubla lui Cristian Rarinca.

Văzând că nu e de glumit, campionii au contracarat în scurt timp și până la pauză au marcat de trei ori, prin Cristi Matei, Cristi Obadă și Robert Matei, pentru 4-2. Autobergamo, condusă din teren și de pe margine de reșițeanul Robert Lupu, a lovit năucitor în repriza secundă și s-a distanțat la 8-2. Mai întâi a marcat Macingo, apoi Cristi Matei și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, cu o triplă în doar trei minute. La acest scor, devenii au jucat cu rezervele, iar Muncitorul a atacat inclusiv cu portarul Giurcanu. La rândul său și Vali Ilaș a reușit o triplă pentru Muncitorul și s-a încheiat 8-5 pentru Autobergamo.

„Țin să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi la acest meci. Nu ne așteptam să vină la Deva, chiar ne-au făcut o surpriză prin prezența lor în număr mare“, a spus Viorel Lolea. Muncitorul Reșița: Giurcanu, Ilaș, Doană, Costescu, Breșneni, Bârcean, Rarinca, Mitru, Sturzu, Liuba, Crăguia.

După acest meci, Muncitorul a rămas pe locul al VII-lea, cu 19 puncte. În etapa viitoare, pe 22 martie, reșițenii vor juca în deplasare la CFF Clujana Cluj-Napoca.