Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – The Latin American Mission – Christopher Team aduce la Reșița un eveniment care a încântat deja zeci de mii de fani ai mașinilor: Monster Truck Motor Show. Acest spectacol impresionant va avea loc timp de trei zile, pe 12, 13 și 14 iulie, începând cu ora 20, pe strada Valea Domanului, Stadionul Mircea Chivu!

Pasionații de motorsport, off-road și de celebrele monster truck-uri americane au acum ocazia unică de a vedea aceste mașini gigantice în acțiune, într-un show de neuitat. „Monștrii” cu roți uriașe, cântărind peste 4 tone, vor sări peste mai multe mașini, pe care le vor zdrobi ulterior, și vor realiza demonstrații freestyle spectaculoase. De asemenea, evenimentul va include „Globul Morții”, drifturi spectaculoase, numere de comedie și cascadorii impresionante, cum ar fi sărituri și treceri prin foc.

„Invităm toți iubitorii de motorsport, amatorii de adrenalină și spectacol, dar și copiii însoțiți de părinți sau bunici să participe la Monster Truck Motor Show. Promitem o experiență senzațională pentru toată lumea!”, au declarat organizatorii evenimentului.

Biletele se pot cumpăra cu o oră înainte de spectacol, iar prețul este de 60 de lei pentru copii și 70 de lei pentru adulți.

JCS-Denis Dutca