Mocioalcă: Moţiunea împotriva ministrului Vela va trece! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA – Deputatul cărăşean spune că moţiunile PSD sunt fireşti şi că aşteaptă momentul în care PSD va semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban: „Trebuie Guvern de uniune naţională!“. Mai mult, liderul Pro România susţine că va urma şi o moţiune împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie!

„Decizia Opoziţiei de a depune moţiuni simple împotriva miniştrilor PNL este una justificată. După cea împotriva lui Cîţu, a urmat cea împotriva ministrului de Interne şi va urma una împotriva ministrului Educaţiei. Toate vor trece, din punctul meu de vedere. Cea depusă la Senat împotriva ministrului Vela va fi votată de PSD fără a avea nevoie de alte partide şi va trece şi în plen. Cât despre Monica Anisie, sunt multe de spus în ceea ce priveşte situaţia dramatică a elevilor din România. De altfel, în momentul de faţă, orice ministru al Guvernului Orban este criticabil. Problema gravă va fi când PSD se va hotărî să semneze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Pro România şi Victor Ponta cer cu o voce puternică acest lucru. Nouă cel puţin nu ne mai trebuie niciun argument în plus că Guvernul Orban trebuie să plece. Am discutat acest lucru şi cu colegii de la ALDE. Aşteptăm decizia PSD care nu este hotărât, dar spun că după starea de alertă, care este de fapt o stare de imponderabilitate, Guvernul Orban încercând cumva să sfideze şi gravitaţia“, a spus Mocioalcă.

Liderul Pro România spune că România trebuie condusă de un guvern de uniune naţională. „Doar un astfel de guvern mai poate conduce ţara bine. Trebuie un Guvern de uniune naţională care să conducă România până la alegeri, iar eu cred că alegerile ar trebui să fie la sfârşitul lui noiembrie. Atât cele locale cât şi cele parlamentare“, a mai spus deputatul cărăşean.

JCS-N.C.