Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Înainte de asta însă, deputatul cărăşean salută prezenţa în judeţ a lui Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu şi Sorin Grindeanu, în susţinerea candidaților Alianței Pro Caraş-Severin!

La Caraș, stânga e unită, susţine Mocioalcă, iar acest lucru este foarte important în primul rând pentru cărășeni: „Vom lupta pentru condiții de viață mai bune, pentru venituri mai mari pentru locuitorii județului Caraș. Aceasta este ceea ce stânga a făcut, indiferent dacă Guvernul de stânga a fost condus de Victor Ponta sau de Sorin Grindeanu. Creșterile salariale pot fi salvate, prin acțiunile din parlament ale PSD şi Pro România. Creșterea pensiilor şi a alocațiilor pot fi salvate, la fel. Putem crește în continuare nivelul de trai al oamenilor, dacă vom veni la vot și ne vom apăra drepturile“.

De asemenea, Ion Mocioalcă susţine că, în atacurile sale, Romeo Dunca trebuie ignorat: „Știți că sunt unii, după ce iau un pahar, două, trei, se apucă să scrie pe Facebook. Cred că dimineață Romeo Dunca era atât de mahmur încât nici nu-și amintește ce-a scris. De aceea trebuie ignorat! Se agaţă ca înecatul de un pai, în speranţa că va putea lua Muntele Mic! Exclus! Cărășenii îi vor da lecția care o merita. În 27 Septembrie!“.

Vizavi de prezenţa liderilor PSD în Caraş-Severin, Mocioalcă le transmite că le va fi alături pentru obţinerea unor rezultate similare cu cele din 2016. „Le promit şi transmit celor trei prieteni ai mei că aici, în Caraş-Severin, vom lupta până la ultima fărâmă de energie pentru a avea aceleaşi rezultate ca în 2016, rezultate care să arate că stânga este unită şi triumfătoare“, a precizat liderul PRO România, Ion Mocioalcă.

Comandat de PRO România. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar: 21200010