Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Asta susţinea liderul Pro România, Ion Mocioalcă, în cadrul unei conferinţe de presă politice, vineri, la Reşiţa!

Prezent la conferinţa susţinută de Ponta şi Grindeanu, deputatul cărăşean a avut o intervenţie scurtă în care a spus că el crede în două lucruri: prieteni şi alianţe politice.

„De ce cred în aceste două lucruri? Pentru că sunt greu de realizat şi nu sunt realizate decât de oameni politici foarte puternici. Victor Ponta ştie că bazele USL au fost puse la Reşiţa, când trăia Frunzăverde, în curte la UCMR, pe o ploaie torenţială. A fost o alianţă puternică, de succes, pentru că a avut o guvernare de succes. În Caraş-Severin, alianţa dintre PSD şi Pro România este formula câştigătoare. La Consiliul Judeţean avem un candidat credibil. Silviu Hurduzeu nu trage ţepe, nu este omul interesului care să-şi îngroaşe conturile personale din politică. De aceea, eu cred că în Caraş-Severin, oamenii nu pot fi cumpăraţi de Romeo Dunca sau intimidaţi de ministrul de Interne, chiar dacă Vela ar avea toate pârghiile să facă asta. Mergem cu stânga unită înainte!“, a spus Mocioalcă.

JCS- Nina Curiţa

Publicitate electorală

Comandat de PRO România. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar: 21200010