Mocioalcă, din nou secretarul Senatului României - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Senatorul de Caraş-Severin a fost propus de colegii săi şi reales, odată cu reconfigurarea noii majorităţi din Parlamentul României, în funcţia pe care a deţinut-o până acum câteva luni. Şeful său, adică preşedintele Senatului, este Florin Cîţu!

Alegeri majore azi în Parlamentul României. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales prin vot secret în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. El a primit 216 voturi, iar contracandidata sa, Cristina Prună, 77 de voturi. 5 voturi au fost anulate.

Florin Cîțu a fost ales președinte al Senatului, cu 82 de voturi. Anca Dragu, senatoare USR, revocată astăzi din funcție, a candidat din nou și a primit doar 25 de voturi. Alte 17 voturi au fost anulate.

„Mă onorează propunerea colegilor mei. Am spus de mai multe ori că în Parlament nu este nevoie doar de oameni noi, ci şi de oameni cu experienţă. Privesc cu încredere la ceea ce se va întâmpla în perioada următoare şi îmi pun toată experienţa în slujba acestui mandat”, ne-a declarat secretarul Senatului României, Ion Mocioalcă.

JCS-Nina Curiţa