Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Asta ne-a declarat noul primar al Bocşei, Mirel Patriciu Pascu, cel care a câştigat turul de scrutin cu 2263 de voturi!

Pascu a fost în competiţie cu fostul primar, Eugen Cismăneanțu, care a obţinut – 1.854 de voturi, cu liberalul Sorin Perian, căruia bocşenii i-au dat 982 de voturi, cu Alexandru Tălpeanu de la AUR, care a obţinut 206 voturi și Marian Bocșan, independent, care s-a ales cu 75 de voturi.

„Mulţumesc celor care au avut încredere în mine, însă vreau să vă spun că voi fi primarul tuturor bocşenilor, nu doar al celor care m-au votat. A contat sprijinul partidului, al conducerii judeţene şi locale, al domnilor Ciolacu, Hurduzeu, Grindeanu. Şi vreau să îi mulţumesc domnului Mocioalcă, care a avut un rol esenţial în victoria mea, pentru că a fost şeful de campanie. Dânsul cunoaşte mulţi oameni în Bocşa, cunoaşte specificul oraşului fiind parlamentar de atâţia ani, are o altă experienţă politică. Am ţinut cont de sfaturile şi consilierea primită de la dânsul“, ne-a spus Mirel Pascu.

Edilul Bocşei spune că se va ocupa de toate probleme oraşului, îşi va ţine toate promisiunile din campanie: „Bocşa este pe marginea prăpastiei, este dezastru peste tot. Sper să se deblocheze PNDL şi să continuăm investiţiile. Mă voi preocupa de tot ce am promis“.

Trebuie precizat faptul că Mirel Pascu va fi ajutat în actul administrativ de Sorin Perian, care va fi viceprimar.

Întrebat despre rezultatul de la Bocşa, senatorul Ion Mocioalcă ne-a spus: „Este meritul tuturor, mă bucur că am câştigat. Mirel trebuie de acum să facă treabă. Urmează Anina!“.

JCS-Nina Curiţa