Caraş-Severin, Romania

Unul din cei mai cunoscuți DJ din Caransebeș a fost găsit mort vineri, în jurul prânzului, în zona uzinei Caromet. Cadavrul complet dezbrăcat era încuiat într-o maşină, poliţiştii bănuind că bărbatul ar fi suferit un atac de cord în timp ce era cu o prostituată.

Polițiștii au primit un apel prin 112 prin care erau anunțați ca pe marginea drumului, într-o mașină, se găsește cadavrul unui bărbat complet dezbrăcat. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că mașina avea ușile blocate, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a scoate corpul bărbatului de 41 de ani din mașină.

Personalul medical de pe Ambulanță a încercat să-l resusciteze însă în cele din urmă au declarat decesul. Primele piste ale polițiștilor duc către ipoteza că bărbatul ar fi fost cu o prostituată în mașină și ar fi suferit un atac de cord însă medicii legiști vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauza morții.

Până atunci, pe pagina de Facebook a DJ-ului zeci de prieteni sau cunoscuți ai acestuia au început să posteze mesaje în semn de apreciere pentru cel care, nu de puține ori, a fost alături de ei la diferite evenimente.