Caraş-Severin, Romania

Opt perechi de elevi din clasa a IX-a s-au întrecut vineri seara, 30 octombrie, la Clubul Hypnotic din Reşiţa, pentru a demonstra că merită titlul de „Miss“ respectiv „Mister“ Boboc.

Anul acesta competiţia a fost extrem de strânsă, iar juriul, în frunte cu directoarea Marina Spătaru, au supus perechile la cazne serioase pentru a-şi demonstra rezistenţa şi calităţile.
Încă de pe la ora 19.00 clubul era plin de elevi, astfel încât a trebuit delimitat un spaţiu special pentru boboci, ca să aibă unde să se desfăşoare.

Muzica bună şi încurajările colegilor de pe margine i-au făcut pe boboci să prindă puteri şi să demonstreze că merită titlul de anul acesta. Dar cum, din opt perechi trebuia să rămână una singură, treptat, treptat, pe parcursul celor câteva probe, numărul perechilor din concurs s-a diminuat, până la final când, din cele trei perechi rămase în concurs a fost declarată câştigătoare perechea numărul doi.

Noutatea concursului din acest an a fost faptul că perechile au fost afişate şi pe pagina de internet a Colegiului, elevii putând vota online pentru perechea preferată.

Cristian Franţ
cristian.frant@informmedia.ro