Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Lui Miodrag Belodedici i-a fost decernat marți, 30 aprilie, de către președintele Romeo Dunca, titlul de „Cetăţean de onoare al judeţului Caraş-Severin”, în sala de şedinţe a Consiliului Județean!

„A fost un sentiment foarte frumos, emoționant și cred că este un lucru important pentru mine acest titlu. În acest județ m-am născut și am crescut și a fost un moment extraordinar atunci când am primit acest titlu. Mă bucur că la acest eveniment au fost prezente și câteva echipe de copii. Este bine că tinerii au văzut ce fel de recompense poți primi atunci când ajungi undeva sus. Este un lucru extraordinar atunci când rămâi în mintea oamenilor, când se vorbește despre tine și când ești recunoscut pe stradă. Pe vremea mea, idolii noștri erau lângă noi și nu la televizor!”, a spus Miodrag Belodedici, cel mai nou cetățean de onoare al județului.

Legat de fotbalul românesc din zilele noastre, Belodedici a fost scurt și la obiect: „Nu intru în detalii, dar atunci când se trage la sorți pentru Campionatul European sau Mondial fiecare națională se află într-o urnă valorică. Noi suntem acum în urna a treia, iar pe vremea mea eram în prima urnă valorică, alături de Franța sau Germania!”

JCS-Ștefan Moraru