Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Singurul fotbalist român care a ridicat de două ori deasupra capului Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua București și cu Steaua Roșie Belgrad, Miodrag Belodedici a primit titlul de cetățean de onoare al județului Caraș-Severin la propunerea lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean!

Este o onoare pentru județul nostru că avem un cetățean care a câștigat Cupa Campionilor Europeni de două ori, cu două echipe diferite, din țări diferite, cu două stele, l-a și condamnat la închisoare regimul comunist după ce a fugit, dar l-au iertat capitaliștii. Ne face o onoare că s-a născut în județul nostru, ne bucurăm și cred că merită titlul de cetățean de onaore al Caraș-Severinului.“, a punctat Dunca înainte de votul în unanimitate al aleșilor județeni.

Originar din comuna Socol, Belodedici s-a născut pe 20 mai 1964 și a evoluat de-a lungul carierei la Minerul Moldova Nouă, Luceafărul București, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villareal și Atlante. Belodedici face parte și din „Generația de Aur” și a evoluat în toate partidele pe care naționala le-a jucat la Campionatul Mondial din 1994.

JCS-Ștefan Moraru

2 Comentarii

 1. Miodrag trebuia facut demult cetațean de onoare ați facut toți comuniștii și securiștii și de oamenii care meritau cu adevarat ați uitat și nu ma puteți contrazice ca vin și cu exemple.Înca odata felicitari Belodedici

  • Stai liniștit !
   S-au ocupat cei de la pedese, cu bufonii de la reperZeroPatru după ei, să-l facă pe nelu cetățean de onoare pe la bucoșnița sau pe la căvăran.
   Să-l vezi pe primarul boambeș cum se gudura pe lângă nelu să-i pupe cu… , pardon ! Ghiulul ! Să-i pupe ghiulul.

   De asta nu a fost timp pentru Miodrag Belodedici.

Adaugă comentariu