Minteuan, după eșecul cu Csikszereda: Obiectivul nostru este evitarea retrogradării! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 20 februarie, scor 0-2, partida din deplasare, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc! 

Gazdele au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Marvin Schieb. În minutul 30, formația din Miercurea Ciuc a mai punctat încă o dată, prin David Kelemen. Peste șase minute de la primirea golului doi rosso-nerii au beneficiat de un penalty, obținut de Buș, dar Astafei a nu a reușit să reducă diferența de pe tabelă.

Înaintea acestui joc, antrenorul Alin Minteuan a sperat că obiectivul echipei va fi altul, mult mai îndrăzneț, dar după partida cu Csikszereda a declarat faptul că evitarea retrogradării rămâne principala țintă a formației reșițene.

„Am jucat, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa, am încercat să ne creăm ocazii prin aducerea mingii în faţă cât mai repede şi în mod organizat. Am avut câteva situaţii chiar foarte bune. Am primit acel gol rapid, ceea ce un pic ne-a dat peste cap. Ne-am mai creat după aceea situaţii de a marca, dar se pare că la acest joc nu am fost destul de inspiraţi pentru a reuşi. Probabil că şi dacă mai primeam vreo două penaltiuri, nu reuşeam să marcăm. Jucătorii mei, realmente, n-au avut o evoluţie cum mă aşteptam. Am aşteptat ca ei să fie altfel, dar din păcate, nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Acest meci a trecut, ne gândim la meciul următor. Din păcate, obiectivul nostru este clar evitarea retrogradării. Am sperat la mai mult, dar se pare că avem şi noi nişte limite”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

CSM Reșița: Cobrea – L. Acka, Dudea (cpt.), Sălcianu, Al. Sima, Breșneni, Chera, Rob. Boboc, N. Popescu, Astafei, Laur. Buș. Rezerve: Zimmermann – Dumitraș, Szijj, Ad. Ilie, Al. Dulca, Brînzan, Visnakovs, Cristodulo, Matiș. Antrenor: Alin Minteuan.

FK Csikszereda: Rybansky – R. Takacs, Apro, Kelemen, Bor, Csuros (cpt.), Casiadi, Jebari, Schieb, Bauza, Bara. Rezerve: Gyenge – Pinter, Savin, Botorok, Palmeș, Szondi, Csonka, T. Suciu, Rotar, Meszaros. Antrenor: Valentin Suciu.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Facebook FK Csikszereda

1 Comentariu

  1. Uffff….pacat! Dar asa se intampla cand e incredere prea mare!!! Si mesajele prin presa in aceasta perioada au fost de asa natura….acum, din pacate pentru toti, dezamagirea e destul de mare! Era mai bine sa se fii batut moneda pe obiectivul initial ” salvarea de la retrogradare”…ca sa nu fie ridicat nivelul de asteptari pt toti resitenii si banatenii! Dupa , daca iesea play off ( sau poate inca iese? ) era altceva…. mai aveti cateva meciuri si trebuie dat tot! Tot! …si la final vedem ce va fi! Forza Metalu’!

Adaugă comentariu