Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Vineri, 27 aprilie, ediţia de week-end a Jurnal de Caraş-Severin revine cu informaţii interesante şi de actualitate.

Cărăşenii se pregătesc de o nouă minivacanţă de patru zile prilejuită de Ziua Muncii. În România, acest eveniment a fost sărbătorit pentru prima dată în 1890, iar în timpul comunismului sărbătoarea a fost marcată, ca şi în alte ţări comuniste, de manifestări propagandistice. După decembrie 1989, Ziua Muncii nu a mai fost sărbătorită prin festivităţi de masă, ci a fost marcată prin evenimente sociale, în aer liber. Astfel, în ediţia de mâine a JCS veţi afla mai multe informaţii interesante despre această zi.

Tot mâine, cu ajutorul testului balanţei emoţionale veţi afla ce anume vă conduce în luarea decizilor… inima sau mintea, iar în horoscop veţi găsi citatul motivaţional care vă ghidează viaţa. Tot mâine, veţi putea citi recenzia cărţii Originalii, de Adam Grant. Acest volum vă învaţă cum să recunoaşteţi o idee bună şi cum să vorbiţi deschis fără să fiţi reduşi la tăcere.

De asemenea, ediţia de mâine, 27 aprilie, a Jurnal de Caraş-Severin va fi presărată de bancuri, texte amuzante, curiozităţi, informaţii interesante şi diverse pentru toate vârstele.