Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Marcel Vela a participat la Balul bobocilor studenţilor „Academiei Al. Ioan Cuza“, unde a ţinut un discurs, iar apoi a primit din partea acestora un premiu special!

În deschidere, ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a spus bobocilor că este o bucurie şi un privilegiu să le fie alături.

„Aşa cum voi nu aţi avut niciun ministru la vreun eveniment, vă pot spune să staţi liniştiţi, că nici eu nu am fost niciodată la un asemenea eveniment. Vă spun cu toată dragostea şi deschiderea că Ministerul Afacerilor Interne este alături de voi. Voi sunteţi viitorii poliţişti, jandarmi, pompieri, cadre ale MAI care veţi avea nobila misiune de a apăra România, veţi avea sarcina de a schimba în bine imaginea MAI, alături de seniorii pe care îi veţi găsi în minister, în inspectoratele judeţene. Voi sunteţi garanţia că acest minister va redeveni unul de elită şi acest lucru se va întâmpla pentru că voi, atunci când aţi îmbrăţişat această meserie, aţi făcut un gest aparte. Sunteţi acei tineri minunaţi ai ţării care au pasiune şi vocaţie pentru a apăra compatrioţii, pentru a lupta împotriva infractorilor, pentru a proteja instituţiile şi pe toţi românii. Eu sunt trecător prin această funcţie, dar atâta timp cât voi fi ministru, voi veţi avea deschis oricând biroul ministrului de Interne pentru orice problemă. La videoconferinţa cu prefecţii am dat numărul meu de telefon tuturor, vi-l dau şi vouă. Vă îmbrăţişez!“.

În aplauze, studenţii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ i-au oferit ministrului Marcel Vela distincţia de „cel mai cool ministru al României“.

Nina Curița