Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Miercuri, europarlamentarul Daciana Sârbu, Rovana Plumb (ministrul Muncii și Protecției Sociale) și Nicolae Bănicioiu (ministrul Sănătății) se vor afla în Caraş-Severin.

Miniştrii au programate întâlniri de lucru cu specialiștii din domeniile de activitate amintite. Rovana Plumb va efectua o vizită la Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Centrul de zi pentru copii ABC, ambele din Reșița, iar Nicolae Bănicioiu va vizita Spitalul Județean de Urgenţă, după care va participa la o întâlnire organizată în sala de ședințe a Primăriei Reșița cu reprezentanții furnizorilor de servicii medicale din Caraş-Severin.

Apoi, Rovana Plumb şi Daciana Sârbu se vor deplasa la o fabrică de confecții din Reșița pentru a purta discuţii cu angajații.

1 Comment

  1. Vaaaaaaaaaaaaai! Si-au adus aminte ca exista si judetul nostru pe harta Romaniei! Ca sa vezi! Isi aduc aminte de noi doar odata la patru ani…de rest amnezie totala ! Sper ca nevasta lu’ Ponta sa documenteze pe muncitoarele de la confectii asupra faptului ca nu intram in Schengen, ca suntem codasii Europei, ca MCV-ul sterge cu Romania pe jos, despre intrarea in zona euro si consecintele acesteia… De fapt ei umbla numai dupa voturi…de rest baroniada si supt la banul public! Nimic altceva ! Ba da, era sa uit! PROMISIUNI ce nu vor fi onorate niciodata…

Adaugă comentariu