Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Echipa cărășeană a câștigat și Supercupa pentru echipele de Liga a V-a.

Și în sezonul 2014-2015, Liga a V-a a județului Caraș-Severin a fost împărțită în două serii, Zona Reșița, respectiv Zona Caransebeș. Câștigătoarele celor două zone s-au întâlnit recent, la Reșița, în Supercupa organizată de AJF Caraș-Severin. Minerul Dognecea s-a dovedit a fi cea mai bună echipă a județului din Liga a V-a, aceasta câștigând atât întrecerea din Zona Reșița, cât și Supercupa.

Președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, a felicitat echipa câștigătoare și și-a exprimat speranța că vor fi găsite resursele financiare necesare participării în Liga a IV-a. „Vrem să mulţumim pentru faptul că am ajuns aici în special doamnei primar, care ne-a ajutat de-a lungul timpului şi sperăm să ne sprijine şi în continuare, în campionatul viitor, adică, dacă se poate, cu ajutorul dat de ea să promovăm în Liga a III-a. Totul se rezumă la bani. Dar sper să reuşească, alături de eventualii sponsori sau de cei care doresc să vină alături de noi, de echipă… Doresc, de asemenea, să mulţumesc, în numele băieţilor, tuturor celor care ne-au fost alături – Petru Buruleanu, preşedinte şi antrenor, şi doctorului nostru, iar performanţa i-o dedicăm lui Viorel Drugărin, care ne-a fost un bun prieten, iar pentru alţii a fost ca un părinte”, a declarat la rândul său Remus Istodor, jucător şi antrenor secund la Minerul Dognecea.

Echipa din Dognecea, câștigătoarea Zonei Reșița din Liga a V-a, a mizat în mare parte pe următorul lot în sezonul recent încheiat: Răzvan Drugărin, Petru Patape, Ştefan Alexandru, Răzvan Telescu, Denis Drugărin, Flavius Duman, Andrei Petraru, Dumitru Hariton, Ion Hariton, Remus Istodor, Constantin Pateşan, Florin Alexandru, Cristian Crispin. Minerul Dognecea a încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu 53 de puncte, având 17 victorii, un rezultat de egalitate și o singură înfrângere, iar în play-off a continuat seria rezultatelor pozitive și a câștigat întrecerea, obținând dreptul de promovare în Liga a IV-a Caraș-Severin.