Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Destituit iniţial pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, Dan Miloş a revenit în fruntea Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin. Mai exact, ieri după -amiază, lui Miloş i-a încetat detaşarea pe funcţia vacantă publică de conducere la DSP Giurgiu , iar de azi a revenit în cea de director al DSP Caraş!

Totodată, prin ordin al Ministrului Sănătăţii, doamnei Marinela Popovici, director adjunct al instituţiei de sănătate, îi încetează delegarea atribuţiilor specifice funcţiei de director executiv.

„Orice director de instituţie din acest judeţ, dar absolut orice director, trebuie să înţeleagă că este pus acolo ca să facă treabă, că funcţiile sunt vremelnice, că trebuie să lăsăm ceva în urma noastră. Şi orice detaşare prin alte părţi trebuie să fie o lecţie din care să învăţăm. DSP este o instituţie deloc uşoară, de aici şi atâtea schimbări, şi sper să se facă treabă pentru că acest Covid nu doarme deloc. Aşa că am aşteptări de la toţi şefii de instituţii din Caraş-Severin, deci şi de la domnul Miloş“, ne-a spus prefectul judeţului, Cristian Gâfu.

JCS-N.C.