Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CS Caraș-Severin a învins clar pe CSU Suceava, cu 25-12, într-un meci din faza a doua a play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin.

Handbaliștii cărășeni au făcut un adevărat galop de sănătate în fața unui adversar demoralizat complet și care nu a mai arătat aceeași forță ca în partidele anterioare, sucevenii câștigând celelalte trei întâlniri directe din acest sezon, cu o victorie consemnată chiar la Reșița, în sezonul regulat. Cele două formații luptă pentru evitarea retrogradării și mai mult ca sigur se vor reîntâlni și la turneul de baraj de la finele lunii mai, de la Sebeș.

„A fost un meci în care ne-am mobilizat foarte bine și am reușit să facem un joc foarte bun și să câștigăm la o diferență destul de mare, a spus coordonatorul de joc al echipei CS Caraș-Severin, Mihai Rohozneanu. Prea puțin ne ajută această victorie, trebuie să ne facem niște calcule, să batem la CSM București, Suceava să bată pe CSM și atunci e mai complicat. Nu că nu s-ar putea întâmpla, important era să ne facem noi punctele. Mă bucur că am câștigat la ultimul meci de acasă, a fost un sezon greu, am făcut și meciuri bune și meciuri mai puțin bune, am ajuns să jucăm în play-out. Poate sunt puțin subiectiv, dar nu meritam să jucăm în play-out, dacă ne uităm la cum s-a desfășurat campionatul, dar așa e în viață. Vom juca până la capăt, mai avem un meci la CSM și apoi barajul, dacă va fi nevoie, și eu sper și cred că vom rămâne în Liga Națională.”

Din partea echipei CSU Suceava, la conferința de presă a venit un fost jucător al Reșiței, extrema stângă Florin Ciubotariu. „Aș vrea să felicit echipa din Reșița, pe foștii mei colegi, au dat exemplu că aici există o mentalitate de profesioniști, au dovedit acest lucru în teren, a spus Florin Ciubotariu. Legat de noi, nu am jucat la adevărata valoare. Din păcate, echipa încă nu a ajuns la un nivel la care să reziste în Liga Națională jucând meciuri din trei în trei zile. Noi nu i-am tratat pe reșițeni așa cum ar fi trebuit, i-am cam subestimat și acest lucru ne-a costat foarte mult, dovadă și diferența mare de scor. Ne-am blazat și pur și simplu am cedat, din păcate pentru noi.”

CS Caraș-Severin și CSU Suceava s-au întâlnit de patru ori în acest sezon, de trei ori au câștigat sucevenii și o dată cărășenii. Cele două formații au disputat în 2009 finala Cupei Challenge, câștigată de UCM Reșița, denumirea anterioară a echipei cărășene.

Adaugă comentariu