Micii sahisti, confruntare la cote inalte - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cabana Gărâna, din localitatea de la poalele Muntelui Semenic, a Clubului Sportiv Şcolar Nr. 1 Timişoara a găzduit, la finele săptămânii trecute, gazda unei partide amicale de şah, în care au fost angrenate echipele de juniori ale cluburilor reprezentative ale judeţelor Timiş şi Caraş-Severin, C.S.Ş. Nr. 1 Timişoara şi Muncitorul Reşiţa.

S-a jucat la patru mese, cu două tururi şi 60 de minute timp de gândire pentru fiecare jucător, de meci. Rezultate: David Datcu Goiceanu – Cătălin Gherman Săuca 0-1 şi 0,5-0,5; Diana Anna Colonescu – Alin Marian Minnich 0-1 şi 0-1; Francesca Iulia Kovacs – Cristiana Mihaela Minnich 1-0 și 1-0; Daria Maria Zglimbea – Toma Patrick Rujan 0-1 şi 1-0.

„Având în vedere foarte buna colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Şah Timiş, cu domnul preşedinte Corneliu Paşcalău, am organizat un meci între două echipe de juniori, reprezentative din cele două judeţe, ne-a precizat Mihai Bolintiş, secretarul Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin, care a fost şi arbitrul confruntării. Cum era de aşteptat s-au impus prietenii noştri din Timişoara, dar partidele au fost echilibrate.

A fost un test mai mult decât necesar, în perspectiva campionatelor naţionale de copii şi juniori, din luna aprilie a.c.