Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Asociația Județeană de Judo Caraș-Severin au organizat Cupa Moș Crăciun! Competiția s-a desfășurat în sala de judo de lângă Poliție!

„Ca în fiecare an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin este alături de Asociația Județeană de Judo Caraș-Severin și acum, la final de an, am organizat Cupa Moș Crăciun pentru micii judoka din Reșița. DJST-CS a acordat pungi cu dulciuri copiilor, competiția a devenit deja una tradițională și ne pare rău că în acest an greu încercat nu am putut organiza mai multe concursuri pentru acești tineri. Mă bucură faptul că cei mai mici s-au bucurat de premii, iar acest concurs amical a fost unul reușit și s-a desfășurat la mai multe categorii”, a declarat Narcis Lazăr, inspector al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

„Am avut un an competițional destul de slăbuț, iar concursurile s-au ținut mai mult pentru seniori și juniori mari. Am avut și probleme financiare, dar pe final de an am reușit să participăm la câteva competiții și am obținut și câteva rezultate bune, având în vedere condițiile avute. La nivel de copii și juniori am organizat săptămâna trecută Cupa Moș Crăciun și aș dori să mulțumesc DJST-CS pentru sprijinul acordat. De asemenea, ne dorim ca în 2022 să putem participa la toate competițiile și să obținem rezultate pe măsură”, a spus antrenorul Dan Păștean, de la Muncitorul Reșița.

JCS-Ștefan Moraru