Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de ligă secundă Metalul Reșița s-a despărțit în această săptămână de doi dintre jucătorii de bază. Golgheterul Marius Staicu va juca în Liga I la ACS Poli Timișoara, iar căpitanul Bogdan Vătăjelu va evolua la liderul Seriei a II-a din Liga a II-a, CS Universitatea Craiova.

Ambii jucători au fost curtați intens în această perioadă, atât de echipe din primele două eșaloane ale fotbalului românesc, cât și din străinătate, cum a fost cazul fundașului stânga de 20 de ani, Bogdan Vătăjelu. Transferurile au fost confirmate marți, 14 ianuarie, de patronul formației reșițene, Cătălin Rufă. În cazul lui Vătăjelu este vorba de 150.000 de euro plus TVA, sumă oferită de CSU Craiova.

„Cu acești bani și cu sumele de care mai dispunem, vrem să ne înscriem în lupta pentru promovare. Marius Staicu vă poate confirma că a primit din partea noastră aproape o dublare a salariului, el are ușa deschisă aici și se poate întoarce oricând de la ACS Poli”, a spus Rufă.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Dupa socotelile mele, s-ar putea sa gresesc, Staicu si Szabo au marcat fiecare cate 5 goluri in cele 14 etape disputate pana acum. Deci titulatura de golgheter, conform DEX nu i se poate pune, nici cea de „unul dintre cei doi golgheteri„…

  2. Bravo Rufa! Vinde tot ce ai mai bun in echipa si o sa promovezi sigur…la pastele cailor.

Adaugă comentariu