Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a VII-a din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița – FC Olt Slatina 0-1 (0-0).

Fotbaliștii de la Metalul Reșița au comis-o din nou pe propriul teren, unde nu au câștigat niciun meci în play-off. Elevii lui Marian Pană au fost învinși vineri, 23 mai, de cea mai slab clasată echipă din această fază a competiției, FC Olt Slatina. Jocul sub așteptări al rosso-nerilor a fost taxat de publicul spectator, parcă tot mai rarefiat de la un meci la altul. Huiduielile și apostrofările au luat locul obișnuitelor încurajări, semn că ceva nu merge în Valea Domanului.

Dacă înaintea acestui meci Marian Pană vorbea cu entuziasm de obținerea a șase puncte cu FC Olt și cu CSM Vâlcea, pentru ca peste o săptămână, când la Reșița venea CSU Craiova, acea întâlnire să fie capul de afiș al play-off-ului, situația s-a schimbat radical după eșecul cu FC Olt. Unicul gol al meciului a venit în al treilea minut de prelungire, autorul acestuia fiind Cosmin Căpățână, rămas singur cu portarul Zimmermann. Antrenorul Marian Pană a recunoscut jocul slab al echipei sale, spunând că nu se gândește la despărțirea de Metalul.

Metalul Reșița: Zimmermann – V. Creţu (min. 53, Făgărășanu), Popescu, Salif Nogo, Vaştag – O. Vasile, Enescu (min. 46, Neagoe), Breşneni, I. Szabo (min. 86, Mureșan) – A. Stoica, Opriţa.

2 Comments

  1. Pana dati demisia
    Chiar nu obesrvi ca nimeni nu vrea un bucurestean care sta la echipa numa pentru bani
    Cu putine etape in urma cand tiam zis sa iti dai demisia ce ai facut neai aratat obraju , noi acuma ce sa facem iti aratam si noi obraju sau fundu nesimtitule

  2. Ce se mai poate spune despre Metalul………zice-se Resita ? Degeaba aduci din toate colturile lumii asa numiti fotbalisti cu numele ,DAR fara pic de valoare. Gasca formata din antrenor,conducator,consilier nu stiu ce au urmarit de fapt.Pacat ca a fost implicat si numele unui model de fotbalist pe nume Dorinel Munteanu.LASATI-O BALTA si incercati un alt sport……poate BAMBILICI, de aici se promoveaza unde vor muchii.

Adaugă comentariu