Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La startul ediției 2015 s-au aliniat 16 echipe, din județul Caraș-Severin și din Brașov.

Timp de trei zile, Sala Polivalentă din Reșița a găzduit meciurile din faza grupelor Memorialului Ion Copăceanu la fotbal în sală, una dintre cele patru competiții organizate în această perioadă de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și grupate sub titulatura de „Cupa AJF“.

16 echipe s-au înscris la competiția memorială de la Reșița, menită să-l onoreze pe omul de fotbal Ion Copăceanu, primul antrenor al fostului căpitan al naționalei României, reșițeanul Cristian Chivu. Voința Lupac, CSM Școlar Reșița și Camera de Comerț au câștigat toate meciurile și au ocupat locul I în grupele din care au făcut parte. În Grupa C, Semenicul Văliug a avut o revenire spectaculoasă, după ce a pierdut primul meci, 2-4 cu FC Kazan, impunându-se în următoarele două jocuri și câștigând grupa.

Campioana en-titre la minifotbal, Roxamy Reșița, s-a înscris și ea în competiție, cedând în faza grupelor doar în fața liderului Ligii a IV-a Caraș-Severin, Voința Lupac. Fostul internațional Dan Potocianu, acum antrenor la CSM Școlar Reșița, a intrat și el în joc alături de tinerii săi elevi. După disputarea celor 24 de meciuri din grupe, în sferturile de finală au obținut calificarea: Voința Lupac și Roxamy Reșița (din Grupa A); CSM Școlar Reșița și Metalul Bocșa (din Grupa B); Semenicul Văliug și FC Kazan Reșița (din Grupa C); Camera de Comerț și Camand Reșița (din Grupa D).

Conform programului comunicat de AJF, meciurile din sferturi sunt: Voința Lupac – FC Kazan, Roxamy Reșița – Semenicul Văliug, CSM Școlar Reșița – Camand Reșița, Metalul Bocșa – Camera de Comerț Reșița. Meciurile sunt programate pe 1 februarie, dată la care vor avea și semifinalele și finalele.