Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. PER Caraş-Severin a realizat un important transfer după ce membri de bază ai structurii ALDE Reșița s-au înscris la ecologiști!

Ioana Tudor Constantinescu, Alexandru Pascu, Gabriela Smarandache, Mioara Zuza și Alexandru Gherman au plecat din ALDE. Nu puteau continua cu acel partid și cu o alianță toxică. Au făcut pasul către Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Caraş-Severin, pentru criteriile sănătoase de conducere ce exclud poziția ghiocelului. Am promis că aducem alături de noi oameni tineri, oameni care vor să faca o altfel de politica, oameni interesaţi de mediu, turism şi cetățeni. Sunt sinceri, hotărâţi şi au elanul necesar de a face lucruri bune pentru comunitate. Au toată susţinerea mea“, ne-a declarat Valentin Armașu, liderul PER Caraş-Severin.

Ecologiştii din Reşiţa apreciază faptul că Partidul Ecologist Român este un partid unde faptele contează mai mult decât vorbele, unde sunt promovați oameni tineri și serioși care vor o schimbare. Mai mult, tinerii înscrişi în formaţiunea politică, care se doreşte a fi o alternativă la tot ce există pe scena politică din judeţ, văd în liderul PER, Valentin Armaşu, mai mult un prieten cu care pot discuta orice, un aliat pe un drum al binelui de care are nevoie judeţul.