Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița continuă să aducă jucători de valoare din Liga 1 și Liga 2, chiar dacă, cel mai probabil, în sezonul viitor va evolua în cel de-al treilea eșalon, acolo unde a retrogradat în acest an!

În cantonamentul din Serbia se pregătesc cu echipa reșițeană atacantul senegalez Mediop, în sezonul trecut la FC Argeș în Liga 1, pentru care a jucat în 24 de partide și a marcat un gol, dar și experimentatul fundaș Ștefan Bărboianu, ultima oară la Petrolul, în Liga 2.

Dar iată lotul deplasat de Alexa la Zlatibor, în Serbia: Zimmermann Cristian. Micu Sebastian, Căpățână Cătălin (portari), Bărboianu Ștefan, Fota Nicușor, Hreniuc Raul, Ion Cătălin, Avram Marius, Szijj Bogdan (fundași), Niță Antonio, Drăghiceanu Liviu, Jorza Amir, Munteanu Valentin, Grigore Dragoș, Cristea Călin, Rimovecz Sergiu, Breșneni Laurențiu (mijlocași), Ndiaye Mediop, Velcotă Sebastian, Cristodulo Demetris (atacanți).

Stafful tehnic este alcătuit din Alexa Dan (antrenor principal), Șandru Dani (antrenor secund), Grigorie Ștefan (antrenor secund), Toader Flavius (magazioner), Ichim Iulian (preparator fizic), Armașu Alexandru (kinetoterapeut).

Între timp, Reșița l-a prezentat și oficial pe Drăghiceanu, fostul elev al lui Alexa de la Călărași. „Bun venit, Marian Drăghiceanu! Îi urăm bun venit în Valea Domanului lui Marian. Mijlocaș în vârstă de 22 de ani, venit de la nou promovata în Liga 1, Rapid București. Mult succes în tricoul roș – negru”, au transmis cei de la CSM Reșița.

În Serbia, elevii lui Alexa vor disputa și două meciuri amicale, pe 18 iulie cu Mladost GAT din Serbia, iar pe 24 iulie cu Feisali, din Arabia Saudită.

JCS-Ștefan Moraru