Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cel mai bun marcator al rosso-nerilor din sezonul recent încheiat, din păcate cu ratarea promovării în Liga 2, și-a găsit repede echipă și a ajuns la Concorda Chiajna. Atacantul senegalez a declarat pentru Gazeta Sporturilor că eșecul cu CSM Reșița l-a învățat să fie cu adevărat umil!

„Dacă e ceva ce-am învățat după sezonul petrecut la CSM Reșița, în ediția precedentă, este să fii umil cu adevărat. Am zis că vom promova la pas, din liga a treia în a doua, aveam condiții, aveam echipă, aveam jucători cu nume, am învins tot, n-am pierdut niciun meci în tot campionatul, dar la baraj am eșuat la penalty-uri cu Dumbrăvița! Pe bune?! Ce poți să mai zici…? Cu Dumbrăvița, noi reprezentând CSM Reșița, cu Alexa antrenor, cu Bărboianu, cu Lazăr, cu Vali Munteanu, cu Cioinac, cu Călin Cristea și alții. Acel eșec ne-a costat un an, poate chiar mai mult!”, a spus, pentru gsp.ro, golgheterul Reșiței din sezonul trecut.

Așa cum spuneam, Mediop n-a stat foarte mult fără echipă după ratarea promovării cu Reșița și a ajuns totuși în Liga 2, la Concordia Chiajna. La fel a făcut și Vali Munteanu, unul din cei doi jucători care au ratat la loviturile de departajare în jocul decisiv cu Dumbrăvița, care e acum la Gloria Buzău, sau Vali Lazăr și Dudea, reveniți la Dinamo. Iar Dan Alexa a preluat-o pe FC Brașov, acolo unde nu e exclus să mai ajungă unul sau doi jucători care nu au reușit să ducă Reșița în Liga 2.

JCS-R.M.

FOTO: Miruna Mihancea