Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls va juca sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11, pe stadionul „Gloria”, partida cu CSM Târgu Mureș. Este cel mai important meci al formației bănățene din acest campionat, iar fotbalistele și staff-ul tehnic îndeamnă suporterii să încurajeze echipa în număr cât mai mare.

„Ne asteaptă un meci foarte dificil, este și ultima etapă din acest tur de campionat, s-a acumulat și oboseala, dar avem un moral foarte bun. Fetele sunt nerăbdătoare cu privire la acest meci și sunt convins că vom continua seria de victorii. Dorim să jucăm cu adversari puternici, dorim să creștem ca joc. Avem avantajul că ne întâlnim pentru prima dată cu echipa din Târgu Mureș pe teren propriu și vrem să profităm și de acest avantaj. Dorim să fim campioni de iarnă. Avem nevoie de sprijinul vostru, ai iubitorilor fotbalului și vă așteptăm în număr cât mai mare sâmbătă să ne susțineți!”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

ACS Banat Girls este pe primul loc în Liga 2, Seria a II-a, cu 12 puncte obținute în patru etape. Pe locul secund se află CSM Târgu Mureș, cu 10 puncte acumulate în patru jocuri. În cazul unui succes, fotbalistele pregătite de Daniel Amariei și de Iulian Alexandru Mitru se vor distanța la cinci puncte de locul doi și vor fi favorite la promovarea în Liga 1.

Ștefan Moraru