Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – „Nu vom fi de niciodată de acord cu lucrul făcut de mântuială“, notează reprezentanţii primăriei comunei, pe o reţea de socializare. Mesajul publicat informează că autorităţile locale s-au văzut nevoite să stopeze lucrările din cauza executantului care nu respectă regulile.

„Legat de proiectul asfaltare străzi interioare, inclusiv podeţe şi rigole, dorim să vă informăm că din păcate am stopat pentru moment lucrările, deoarece firma executantă nu a respectat în totalitate până în acest moment cerinţele date de proiectant, şi verificate de către noi şi domnul diriginte de şantier. Ne pare rău că suntem puşi în situaţii de acest gen, însa nu vom fi niciodată de acord cu lucrul făcut de mântuială. Sperăm şi aşteptăm ca firma executantă să se conformeze cerinţelor date de proiectant“, se arată în mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Am luat legătura cu primarul Brian Filimon, pentru a vedea exact care sunt datele problemei, iar edilul ne-a lămurit că se fac „momentan doar corectări“, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc noi discuţii, fapt pentru care nu a fost luată încă o decizie oficială vizavi de lucrări şi de firma executantă.

Amintim faptul că primarul spunea, în luna mai, că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor, fiind vorba despre proiectul cu cei „nouă kilometri de asfalt, ne dorim din tot sufletul să-l putem duce la bun sfârşit. Vorbim despre străzi adiacente, jumătate din kilometri sunt în Măureni, jumătate în Şoşdea“.

Antoniu Mocanu