Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Câţiva fani din Reşiţa ai actorului american decedat sâmbătă într-un accident de maşină vor să organizeze vineri, 6 decembrie, un marş în memoria sa.

„Marcaţi de moartea celebrului actor Paul Walker, carismaticul interpret al rolurilor principale din seria „The Fast and The Furious/Furios si Iute“, fanii reşiteni, dar şi ai actorului american, organizează vineri, 6 decembrie 2013, un marş în memoria acestuia. Astfel, cei care l-au plăcut sunt aşteptaţi în parcarea Bistro, cu începere de la ora 20:00, pentru ca în jurul orei 21:15 să plece înspre parcarea Câlnicel, locul uzual de întâlnire al celor pasionaţi de cai-putere şi cauciucuri încinse. Dorim ca întâlnirea noastră de vineri seara să aiba loc în cinstea persoanei care ne-a inspirat pe mulţi, timp de 14 ani, Paul Walker. Este regretabil ce s-a întâmplat, un şoc, dar avem de învăţat din aceasta oribilă întâmplare. Astfel, aş dori să ne întâlnim vineri, cu toţii, iar la ora 21:15 să pornim încet, în coloană, către parcarea Câlnicel, purtând pe maşini sau pe tricouri o poză cu Paul (după posibilităţi). Astfel putem să îi arătăm, acolo sus unde este, recunoştinţa pentru munca lui, pentru inspiraţia care ne-a oferit-o, dar cel mai mult pentru caracterul şi felul lui de a fi! Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi să încingem cât mai multe motoare şi cauciucuri în cinstea lui Paul Walker. Odihneşte-te în pace, Frate!!! Pentru că noi, cei ce purtăm această pasiune, pâna la urmă, suntem cu toţii fraţi!“, scrie Vlad Munteanu pe Facebook.

15 Comments

 1. Macar atat putem face pt el,sa-i aducem un ultim omagiu,el ne-a influentat pe multi dintre noi
  Odihnestete in pace :(((

 2. 300.000 de km/ora cu masina. Veti muri ca musculitele care se prind de radiator. Lasati filmele si showl. Apucati-va sa mai si ganditi.

  • Omule…ii vorba de un ultim omagiu adus acestui actor…:) noi cei pasionati auto il respectam pentru ca filmele in care a jucat au fost o inspiratie in materie auto (nu ma refer la partea cu ilegalitatile)

 3. Sa dati de stire cand veti face un mars si in memoria lui Eminescu sa vin si eu! Ma scuzati Eminescu nu a jucat la Steaua!

 4. Ar trebui Politia sa se autosesizeze,acesti copii teribilisti care deranjeaza in mod frecvent linistea publica cu tobele sparte de la masinile lor,mai ales noaptea,profita de acest tragic accident de a mai ”incinge motoarele si cauciucurile” asa cum au scris pe facebook.Daca l-ati respectat si vreti sa tineti un moment de reculegere,acesta se face in tacere nu galagie…deranjand un oras intreg…aaaa ca filmele in care juca erau din lumea auto mai exact curse ilegale si jefuirea bancilor…erau doar filme.Ce inseamna asta…alti iubitori de filme…de alt gen sa zicem actiune…la decesul unui astfel de actor..ce ar trebui sa faca…sa iasa pe strazi si sa utilizeze arme de foc ca si in filme????Sper ca Politia sa reuseasca sa stopeze acest deranj al linisti publice…sau sa permita un astfel de mars ziua…nu noaptea cand lumea incearca sa se odihneasca.

 5. Pentru organizarea unui mars trebuie autoizatie de la primarie,cum decesul a fost asa de repede cel mai probabil pentru a se elibera o astfel de autorizatie trebuie platita o taxa de urgenta,as fi tare curios daca primaria a fost de accprd sa se desfasoare un mars la ora 21:15,ora destul de inainta pentru asa ceva,daca nu participanti unui astfel de mars care cel mai probabil vor deranja linistea publica trebuie sa se supuna legii.
  Sper ca Politia sa asigure linistea publica si sa previna riscurile unor accidente de acesti liniutari care se aduna des vinerea noaptea la Calnicel,care mai apoi trezesc tot orasu cu asa zisele tobe sport,care cu siguranta nu indeplinesc conditiile sonore (db)admise de RAR pentru circularea pe drumurile publice.

  • Doamna Maria nu deranjam pe nimeni si marsul este de la ora 20:00 ati fost prost informata ca e la ora 21:15 . Totul va fi legal si fara probleme .

   • A si mai ceva Doamna Maria invatati limba romana data tot stiti atatea de multe despre primaria R.A.R ( Registrul Auto Roman ) Si tobele nu te gandesti ca sunt cuparate din strainatate cu omologare si R.A.R nu au ce sa faca ? Daca nu sti in ce te discuti te bagi mai bine lasati-o asa . O seara placuta

  • D-na Maria tobele sport au sigla RAR pentru ca se platesc multi bani pe acestea. Cu bani este posibil multi decibeli. fara bani inchdeti geamul sau …. dopuri de urechi.

   • Baietas baga la cap,deranjarea linisti publice nu tine de bani,adica daca ai bani poti sa deranjezi tot orasu la ore tarzii.

 6. Cum sa te inspire un actor mediocru, e păcat ce s-a întâmplat, dar sa fi atât de inapt sa faci un Mars de protest cu mașini de 200 de euro adunate…foarte penibil…dar in Reșița la,ce te poți aștepta. Era un personaj accesibil pt. intelectul idiotului de rând din Reșița….care se mai identifica cu urmatoarele : sa ai o mașina de 1000 de euro max si tu ei si sa crezi k tu esti mai „cool” decât unu cu un logan nou, sa faci liniute ca boul, sa mananci salam cu paine goala aks, sa accelerezi ca boul cand vezi din timp ca e roșu la semafor, sa dai flash-uri cand tu mergi repede cu 70 pe banda de tramvai, sa nu poți sa mergi pana la timisoara cu mașina ca nu sti daca ajungi si inapoi aks…sa nu ai bani de benzina, sa ieși ca boul la plimbare cu mașina prin oraș ..asta e tara, asta e orașul . .Mentalitate de idioti, lumea 3-a si trist e ca tot mai rau o sa fie . Sunt curios cand o sa moara Vin Diesel ce o sa faca băieți…propun sinucidere in masa ! Bafta in continuare!

Adaugă comentariu