Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printre cei care au intenţia să plece de la CS Caraş-Severin, nu peste multă vreme, se regăseşte şi portarul Emilian Marocico. Însă, ca un profesionist şi un om de mare caracter, continuă să-şi apere culorile clubului la care este legitimat, susţinut de antrenorul Aihan Omer.

Iar duminică, 8 decembrie, a demonstrat acest lucru, având o prestaţie de excepţie. Practic, prin intervenţiile sale, a ridicat nivelul mobilizării colegilor săi, care, şi ei, s-au autodepăşit. Reamintim, prof. Aihan Omer a avut la dispoziţie doar opt seniori, pe lângă juniorii de 16 ani, aflaţi pe bancă. Şi pe care şi-a putut permite să-i trimită în teren pe finalul meciului, fiindcă scorul de pe tabela de marcaj îi permitea această decizie. Pe parcursul partidei cu Politehnica Timişoara, scor 27-22, a fost operată o singură schimbare, între Demis Grigoraş, care nici el nu stă foarte bine cu sănătatea, şi Ioan Stan, acesta din urmă demonstrând încă o dată că este un mare luptător. Mai ales că a plecat cu un gust amar de la Poli Timişoara, unde a evoluat o scurtă perioadă.

Înaintea meciului, prof. Aihan Omer ne-a precizat că nu are decât opt seniori, că nici Ilie Vaidasigan, care a suferit o uşoară comoţie, nu a putut fi recuperat, alăturându-se indisponibililor Adrian Petrea, Florin Cuciula şi Sebastian Pârvan. În aceste condiţii efortul celor care au intrat în teren a fost unul extraordinar. Adică să joci 60 de minute la o intensitate maximă înseamnă o exemplară dăruire şi un ataşament deosebit faţă de club, dincolo de problemele financiare ale CS Caraş-Severin.

„Aveam mare nevoie de Nicuşor Negru, care a crescut lângă noi, a declarat prof. Aihan Omer. Dar, a plecat să-şi facă un alt viitor”.

Marius Moraru

Enable referrer and click cookie to search for pro webber