Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii de la Mystic Reșița și-au demonstrat încă o dată valoarea și au urcat pe a doua treaptă a podiumului mondial!

România a devenit vicecampioană mondială, cu locul 2 la categoria Junior 2 Latino datorită perechii reșițene Marius-Tiberiu Pădurean & Adelina Stanciu la Campionatele Mondiale de Dans Sportiv (WDSF World Championship) de la Vagos, din Portugalia! Marius-Tiberiu Pădurean și Adelina Stanciu au concurat cu alte 67 de perechi din 37 de țări! Cei doi sportivi de excepție sunt antrenați de către Alex Holecz.

Rezultatul mult sperat a venit noaptea trecută! Marius & Adelina au adus pentru România încă un titlu de VICECAMPIONI MONDIALI, de aceasta dată la WDSF JUNIOR 2 Latino, un rezultat obținut în urma luptei împotriva a 67 perechi din 37 de țări ale lumii. Copii, noi, cei de acasă, întreaga țară, suntem mândri de voi!”, a fost mesajul celor de la Mystic Reșița pentru cei doi proaspeți vicecampioni mondiali.
La aceeași competiție, perechea formată din Sabin Alexandru-Marian & Dediu Alessandra Maria a ocupat locul 8 la categoria Junior II Latin.
JCS-Ștefan Moraru