Marius Damian: Nu le pasă de restul țării, care nu e PNL-istă, USR-istă... - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul PSD de Caraş-Severin este foarte dezamăgit de faptul că amendamentele făcute de PSD pentru comunităţile locale au fost respinse!

Damian susţine că i-au fost respinse toate amendamentele depuse pentru primăriile PSD din Caraş-Severin, amendamente ce vizau obţinerea de fonduri pentru cofinanţări la proiecte europene şi guvernamentale.

„Puterea a respins toate cele 2470 de amendamente ale Opoziției, nu doar ale mele. Au fost respinse inclusiv amendamente ce vizau spitalele, ceea ce este foarte grav. Nu le pasă de restul țării, care nu e PNL-istă, USR-istă… Au mai făcut şi Anexa 703 la Legea bugetului, prin care vor să aloce bani, dar, din nou, numai la primăriile PNL şi USR. Am sperat că vom încerca să facem o altfel de politică, să fim alături de toate UAT-urile, să dezvoltăm toate comunitățile, indiferent de culoarea politică, să nu mai tot vorbim de greaua moștenire și de ce au făcut ceilalți. Din păcate, Guvernul Cîţu şi actuala alianţă a Puterii nu se gândesc decât la clientela și nepotismele lor, nu le pasă de țară“, ne-a declarat deputatul Marius Damian.

JCS-N.C.