Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În prima etapă a returului din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița joacă sâmbătă, 17 mai, de la ora 11, în Valea Domanului, cu liderul ASA Târgu Mureș.

După vestea că CSU Craiova și Gloria Bistrița nu vor primi licență pentru viitorul sezon al Ligii I, echipei Metalul Reșița pare a i se fi deschis drumul spre elita fotbalului românesc.

Aflată acum pe locul 5, cu 20 de puncte, gruparea din Valea Domanului, care îl are ca manager general pe cărășeanul Dorinel Munteanu, are mari șanse de a se număra printre formațiile ce vor juca în prima ligă, în condițiile în care au fost eliminate două dintre contracandicate.

Antrenorul Marian Pană nu este euforic, ci încearcă să-i țină pe elevii săi cu picioarele pe pământ. Cu toate acestea, tehnicianul echipei reșițene nu ascunde faptul că vizează toate cele trei puncte în fața liderului.

„Vrem o victorie cu ASA Târgu Mureș. Este o echipă solidă, dar cred că printr-o mobilizare a băieților putem să o învingem. Nu ne gândim că alte echipe nu vor avea licență, noi trebuie să ne facem jocul nostru și să câștigăm”, a spus Marian Pană. În condițiile în care ASA Târgu Mureș este deja desprinsă în câștigătoare a Seriei a II-a, CSU Craiova și Gloria Bistrița nu vor primi licență, iar FC Olt nu a depus actele pentru licențiere, lupta pentru al doilea loc promovabil se va da între Metalul Reșița și CSM Râmnicu Vâlcea.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber