Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După victoria echipei FC Universitatea Craiova, scor 2-0, cu Minerul Motru, ultima partidă a rundei a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reşiţa a coborât un loc în clasament, ocupând poziţia a VI-a.

Chiar dacă era supărat pentru eşecul în faţa formaţiei CSU Craiova, 0-2, în Valea Domanului, antrenorul echipei Metalul Reşiţa, Marian Pană, a declarat că obiectivul stabilit, când a venit în Valea Domanului, a fost îndeplinit: „Noi ne-am propus să ne clasăm în primele şase locuri, şi am realizat acest lucru”.

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    „Am realizat ce ne-am propus, ADICA 7 PUNCTE DIN ULTIMELE TREI MECIURI„ dixit Pana, apoi „4 Puncte din meciurile cu ASA si CSU„ , minciuni gogonate pentru a-si acoperi marile greseli din pregatirea acestor partide printre ele autoexcluderea voita de pe banca pentru ultimele doua jocuri importante de acasa! In primavara, vad echipa pe locurile 8-10 in play-out. A meritat „proiectul„?

    • dar cand a castigat cu fc u..si cs craiova in deplasare…..nu ati mai comentat…atunci comentati ca ziarul nu publica formatia castigatoare….domnule fuchs….lasati-va de meserie si aveti grija de nepoti ca nu mai tine..cu imbarligaturile gazetaresti

Adaugă comentariu