Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Călin Mircea Laza, omul care a condus unitatea sanitară din 30 mai 2023, a demisionat azi, motivând ca principale motive salariul mic şi lipsa de respect pentru performanţă a unor consilieri judeţeni!

Întrebat care sunt motivele pentru care pleacă din fruntea Spitalului Judeţean, Călin Mircea Laza ne-a spus: „Demisia depusă la Consiliul Judeţean nu va fi retrasă. Iniţial, am vrut să rămân alături de domnul preşedinte Romeo Dunca până la expirarea mandatului acestuia, adică până pe 28 octombrie, dintr-un motiv simplu: m-a susţinut mereu necondiţionat. Pe întreaga perioadă a activităţii mele în acest spital am primit ajutor necondiţionat de la domnul Dunca fără să mi se ceară ceva personal în schimb. Nu l-am cunoscut înainte de venirea mea la Reşiţa, iar relaţiile noastre au fost strict profesionale şi cu concurs deplin în folosul spitalului. Sprijinul dat spitalului de şeful judeţului, dar şi faptul că pe plan personal a avut grijă să stau într-un apartament civilizat proprietatea dânsului fără să plătesc ceva, ar fi meritat stresul pentru îndreptarea lucrurilor la unitatea sanitară. Finalizarea mandatului acestuia şi prezenţa în Consiliul Judeţean a unora cu convingeri de tipul celor avute de un anume domn consilier judeţean fac imposibilă rămânerea mea în funcţia de manager. Salarizarea neatractivă şi lipsa de respect pentru performanţă în condiţiile delicate în care se află spitalul, manifestată de unii dintre consilierii judeţeni nu mai lasă loc de niciun interes pentru continuarea activităţii mele în cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa.

Preşedintele Romeo Dunca spune că îl înţelege pe Laza şi nu îi rămâne decât să îi mulţumească pentru activitatea depusă. „Am vorbit cu dânsul şi mi-a zis că îi pare rău că mă lasă singur printre şacali. Dacă aleşii judeţeni nu înţeleg efortul unui om şi schimbările în bine de la SJUR, eu ce să mai zic? Domnul Laza nu are nicio obligaţie faţă de acest judeţ, nu a fost ales, e mercenar şi merge acolo unde, probabil, va fi plătit şi mai bine. Chiar şi ieri, la şedinţă, acelaşi proiect pentru bugetul spitalului, respins data trecută, nemodificat acum, a fost aprobat fără comentarii. Iar asta este lipsă de respect pentru un om care a încercat să facă treabă pe bani puţini. Eu îi mulţumesc pentru activitatea depusă!“, ne-a declarat şeful judeţului, Romeo Dunca.

JCS-Nina Curiţa

5 Comentarii

  1. Cocoscocos Reply

    Se deschide usa celor de la PSD,poate fi Alina stoianovici , celebra printre minunile pe care l-ea făcut, între paranteza,,altul poate își readuce neamul intr-un post de director, astea sunt lucruri marca PSD,sau îl pune pe Dr Purea pentru a fi siguri de majoritate la Consiliul Județean,dureros cum mulți s -au lăsați pacăliți la alegeri de ciuma rosie

  2. Pleacă manager la spitalul din Mizil. Minte cum respiră.

  3. Un reșițean Reply

    Șobolanii părăsesc corabia! Corabie scufundată de mafia pnl!

  4. sa l aduca pe Popovici sa nu mai planga dupa functie
    psd isti nenorociti

  5. Resita nu ii merita pe niciunul Reply

    Resita nu l merita nici pe Romeo Dunca, nici pe acest manager de spital, Laza, și știti de ce?! Pt ca lor le place sa someze, le plac banii și lenea, nu munca, nu calitatea!
    Acea doamna manager, circara județului Caraș Severin, ar putea chiar sa și mute domiciliul în spitalul judetean. După fizionomie și privire nu pare întreaga la minte iar după comportamente nu are ce cauta în funcție de manager la nici o instituție publica sau privata.

Adaugă comentariu