Magica, victorie la scor cu Mundo! CSO Anina pierde primele puncte! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În etapa a VI-a a Ligii a IV-a Caraș-Severin, CSO Anina a pierdut primele puncte din campionat, în timp ce Magica și Oțelu Roșu și-au câștigat la scor meciurile!

Cel mai interesant joc al etapei a fost cel dintre CS Moldova Nouă și CSO Anina, scor 2-2, acesta fiind și primul pas greșit al formației antrenate de Nelu Badea. Nera Bozovici a câștigat cu scorul de 3-1 jocul cu ACS 2017 Slatina Timiș, CS Oravița s-a impus cu scorul de 3-1 împotriva Voinței Lupac II, iar Banatul Ocna de Fier a câștigat confruntarea cu ACS Rapid Buchin cu scorul de 2-0. Partida dintre Foresta Armeniș și CS Oțelu Roșu s-a încheiat cu scorul de 2-13, iar AS Magica Caransebeș s-a impus cu 12-1 în fața celor de la ACS Mundo Reșița. De remarcat la formația reșițeană este faptul că tânărul Alexandru Cîrlugea a înscris din nou.

După această etapă, CSO Anina și CS Oravița au câte 16 puncte și ocupă primele două locuri, Magica Caransebeș este pe trei cu 12 puncte, iar ultima este AS Foresta Armeniș, cu zero puncte.

„În ultimul meci contra celor de la Magica Caransebeș am pierdut la un scor la care nu ne așteptam, dar un aspect pozitiv este acela că din nou Alexandru Cîrlugea a marcat, el fiind și golgheterul echipei noastre. Vom face analiza și vom face în așa fel încât copiii să-și continue progresul. Tinerii fotbaliști de la noi s-au prezentat bine în prima repriză, dar în partea a doua a meciului au intrat pe teren timorați și au făcut multe greșeli personale. Sunt sigur că a fost un doar un joc mai slab făcut de echipa noastră, iar în etapa viitoare ne vom prezenta mai bine. Ne așteaptă jocul cu Bozovici, la Mundo Arena, de sâmbătă, de la ora 11:00. Mai nou am observat că această echipă a noastră din Liga a IV-a atrage copiii și acest lucru nu are decât să ne bucure. Săptămâna trecută ne-au venit cinci copii noi în probe, unii au mai practicat fotbalul, alții nu, dar important este că-și doresc să învețe acest sport. Mă bucur că și-au dat seama că avem un proiect serios, de viitor și așteptăm în continuare cât mai mulți tineri. Încercăm să formăm fotbaliști și oricine este binevenit la Mundo Reșița”, a declarat Cristian Chitucea, antrenorul echipei Mundo Reșița.

În etapa următoare se vor înfrunta: ACS Mundo Reșița – ACS Nera Bozovici, ACS Slatina Timiș – AS Foresta Armeniș, Oțelu Roșu – Rapid Buchin, CSO Anina – CS Oravița, Voința Lupac II – Magica Caransebeș și Moldova Nouă – Banatul Ocna de Fier.

JCS-Ștefan Moraru