Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Prima manșă a barajului de promovare se joacă astăzi, de la ora 18, pe arena din cartierul caransebeșean Balta Sărată, unde se întâlnesc campioanele județene din Caraș-Severin și Timiș!

Precauție este cuvântul de ordine în ambele tabere. Băltăreții știu că nu vor avea un meci ușor cu o formație ce are în componență foști jucători de prima și a doua ligă, însă „mingea e rotundă”, conform unui clișeu din fotbal. „Este un meci de care pe care, cine are mai multă șansă merge în Liga 3. Sunt conștient că nu ne va fi ușor la baraj, i-am văzut pe cei de la Șag, va fi greu pentru noi, dar nu imposibil, pentru că în fotbal se pot întâmpla multe, eu am mai trăit așa ceva, așa că o să ne vindem pielea foarte scump.”, a avertizat antrenorul de la Magica Balta, Petru Bona.

În tabăra celor de la Timișul Șag, antrenorul acestora, fostul internațional Srdjan Luchin, încearcă să-și țină elevii cu picioarele pe pământ, chiar dacă aceștia sunt considerați favoriți în dubla de baraj: „I-am urmărit pe cei de la Caransebeș, le știm jocul, nu cred că au cu ce să ne surprindă, dar până nu se termină această dublă manșă nu pot spune că sunt liniștit.”

Nu sunt indisponibilități în cele două tabere, așa că cei doi antrenori vor trimite pe gazonul din Balta Sărată tot ce au mai bun la dispoziție la ora actuală. Va fi și un duel al galeriilor, pentru că la meci sunt așteptați și suporterii celor de la Șag, însă galeria celor de la Magica Balta promite un spectacol pe cinste. Totuși, organizatorii, au făcut un apel către suporteri: să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc), asta în condițiile în care la ora meciului se anunță o temperatură de 27 de grade. Sună cunoscut, nu?

JCS-R.M.

Adaugă comentariu