Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin a fost învins la Buziaș, de echipa de Liga 3, scor 4-1 în favoarea timișenilor, după o primă repriză foarte echilibrată!

Directorul sportiv al caransebeșenilor, Silviu Neghină, ne-a declarat că băltăreții preferă să-și măsoare forțele cu adversari puternici, din eșaloane superioare, pentru a vedea exact la ce nivel se află jucătorii antrenați de Ion Bica și unde mai trebuie lucrat, în perspectiva barajului de promovare în Liga 3. Despre noii sosiți, Neghină a spus că s-au adaptat foarte bine.

„Lăsăm pe finalul pregătirii echipele din eșaloanele inferioare că să ne crească moralul, preferăm să ne testăm cu echipe mai puternice chiar dacă pierdem, momentan vrem să știm exact cum reacționăm cu echipe superioare nouă. Jocul de la Buziaș a fost ca cel de la Peciu Nou, un joc foarte bun al nostru în prima repriză, a fost 1-1 la pauză, golul nostru fiind marcat după o fază în care au colaborat Ilie Simion cu Marius Frenț. A doua repriză am avut trei accidentați, terenul foarte greu, îmbibat cu apă, cel puțin la mijlocul terenului pentru Megheleș a fost antrenament fizic acest joc. Nu ne-am bazat la acest joc pe Bebe Feneș și Alex Frenț, cu probleme medicale. Noi sosiți sunt un mare câștig, bine, pe Alexandru Manea îl știe toată lumea ce poate, s-a și văzut la Buziaș, după ce a ieșit accidentat, am încasat trei goluri. Ilie Simion s-a adaptat foarte bine, e un câștig mare în atac pentru noi.”, a precizat directorul sportiv de la Magica Balta.

Acesta pregătește încă două transferuri, doi jucători cu experiență: „E ultima săptămână când mai putem transfera jucători pentru baraj, perioada se încheie în 13 februarie pentru jucători de la Liga 3 în sus, pentru baraj e termen limită. Vom mai aduce cel puțin un jucător, o mare surpriză, un jucător care a evoluat în prima ligă, vicecampion al României.”

La finalul săptămânii viitoare, Magica Balta joacă tot cu un adversar dintr-o eșalon superior, Progresul Ezeriș. Meciul s-ar putea disputa pe terenul vecinilor de la Buchin, unul foarte bun pentru această perioadă, dacă oficialii de acolo își vor da acceptul.

JCS-R.M.