Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – ACS Magica Caransebeș a pierdut sâmbătă, 18 iunie, cu Retezatul Hațeg, scor final 1-4, în turul barajului pentru promovarea în Liga 3!

„Gugulanii” au avut un start bun de meci și au deschis scorul în minutul 21, prin experimentatul Goriță Negrei. Hațegul, prin Pițigoi și Robert Popa, a întors scorul până la pauză, 2-1, iar în partea secundă hunedorenii au tranșat în mare măsură soarta acestui baraj. Robert Popa a reușit dubla în minutul 60, iar Pau în minutul 85 a stabilit scorul final de 4-1 în favoarea Hațegului. Caransebeșul mai are șanse foarte mici la promovare, dar jucătorii lui Ion Bica speră totuși într-o minune în returul de la Caransebeș.

„Nu știm exact cum va fi returul și nu ne-am așteptat să fie o victorie așa de categorică din partea Hațegului. Consider că am lucrat foarte bine, am prezentat exact echipa Retezatul Hațeg la ședința tehnică, dar se pare că jucătorii noștri n-au înțeles exact ceea ce aveau de făcut. Nerespectând sarcinile pe care le-am dat în teren se pare că s-a ajuns la acest rezultat. Este foarte adevărat faptul că experiența celor de la Hațeg este mai mare. În tot lotul nostru de jucători am doar trei fotbaliști care au mai jucat un baraj. Ceilalți nu au experiența meciurilor decisive cum sunt cele de baraj. Am avut în teren un fotbalist în vârstă de 16 ani care a fost puțin pierdut de miza jocului, dar va căpăta experiență. Sperăm ca pe viitor, cu mai multă experiență în cadrul lotului, să ajungem și noi în Liga 3. Oamenii din Caransebeș suferă că nu au fotbal de performanță măcar la nivelul Ligii 3”, a declarat Ion Bica, antrenorul Caransebeșului.

Magica: Ruicu, B. Dragomir, Dănciulescu, Măria-Mare, Dovlete, Feneș, Drăgoi, Duțescu, M. Dragomir, Negrei, Nedelcea. Rezerve: Văcărescu, Anghel, Stoichescu, Birtea, Benea, Belin, Sorea, Dulamă, Clapon. Antrenor: Ion Bica.

Partida retur este programată pe data de 25 iunie, de la ora 17:00, la Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru