Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – ACS Magica Caransebeș va juca sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18, în deplasare, primul joc al barajului pentru promovarea în Liga 3 cu CSO Retezatul Haţeg!  Returul este programat pentru data de 25 iunie, la Caransebeș!

„Putem scrie o nouă filă în istoria fotbalului caransebeșean! Meciul dintre ACS Magica Balta și CSO Retezatul Haţeg este o reeditare a meciului de baraj din 1988; pe atunci echipa noastră se numea Foresta Balta-Sărată. Manșa tur se dispută, ca și acum 34 ani, pe stadionul Retezatul din Haţeg, în data de 18.06.2022, de la ora 18! Le urăm mult succes jucătorilor noștri și să se întoarcă de la Haţeg cu un rezultat bun!”, este mesajul postat pe contul de Facebook ACS Magica Balta Caransebeş.

„Urmează un meci greu la Hațeg, sper să putem câștiga acolo, dacă nu câștigăm măcar un egal și să avem un meci mare aici, la Caransebeș, după 35 de ani o reeditare a barajului cu Hațegul dar cu o victorie de data asta pentru noi”, a spus și conducătorul clubului din Balta Sărată, Silviu Neghină.

Președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, îi ține pumnii la baraj echipei din Caransebeș: „Campioana judeţului nostru este Magica Balta Caransebeș, o echipă formată și sponsorizată de galeria din Caransebeș. Pe această cale țin să îi felicit pe cei de la Magica pentru tot parcursul din acest campionat  și bineînțeles le dorim multă baftă la barajul de promovare în Liga 3, baraj pe care îl vor juca în compania campioanei județului Hunedoara, echipa din Hațeg. În ultimii ani am reușit să promovăm cu campioana județeană. Sper din tot sufletul și am convingerea că o să putem să ne continuăm şirul victoriilor, cu toate că echipa din Haţeg este, aş putea spune, un dream-team (echipă de vis). Dar am încredere în spiritul de luptă și organizarea antrenorului Ion Bica de la Caransebeș”.

JCS-Ștefan Moraru