Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Echipa suporterilor din Balta Sărată, Magica, a început pregătirile în vederea reluării Campionatului Ligii a IV-a, deocamdată cu antrenamente de acomodare la efort, după care intensitatea acestora va creşte treptat, pentru ca, la sfârşitul perioadei, băieţii antrenaţi de Sorin Costachi să susţină şi câteva meciuri amicale.

Conducerea clubului ne-a informat că, până acum, la lot au fost transferaţi trei jucători de la Şoimii Oţelu Roşu, respectiv atacantul Dorin Nedelcea, mijlocaşul central Gianin Anghel şi fundaşul central Georgian Dănciulescu. Până la reluarea campionatului, conducerea intenţionează să mai facă maximum trei transferuri, un vârf şi la doi jucători de bandă, unul pe stânga şi unul pe dreapta, pentru întărirea lotului.

„De asemenea, aş vrea să mai precizez că am demarat demersurile pentru schimbarea statutului Asociaţiei Sportive Magica Caransebeş în Club Sportiv, dar şi pentru schimbarea numelui, în Mundus Atletic Balta Sărată, aşa cum se numea echipa în urmă cu 100 de ani”, ne-a spus directorul sportiv Silviu Neghină.

JCS-Sorin Rogoz