Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta a spus senatorul Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, după alegerile județene de la PSD, unde liberalii au fost identificați ca principalul adversar care trebuie pus în genunchi, deși se află în alianță de guvernare cu social-democrații!

Potrivit senatorului liberal, între aliați trebuie decență, eleganță și diplomație, nu nemulțumiri sau frustrări, pentru a se asigura stabilitatea politică a României.

„Mă abțin să comentez unele declarații belicoase făcute recent de membri PSD Caraș-Severin, pentru că între aliați trebuie să fie și decență, și eleganță, și diplomație. Dincolo de lupte interne, unele nemulțumiri sau poate frustrări, important este să asigurăm stabilitatea politică a României în aceste vremuri tulburi și complicate. Știm toți că ne-am aliat fiind maturi și responsabili pentru siguranța națională, pentru a evita criza economică, provocările geo-politice și pentru a schimba în bine viața compatrioților noștri. Așa că mă abțin să le dau replici sau să le scot în evidență unele greșeli sau erori (… domniile lor fiind perfecți, nu-i așa?), pentru că eu caut calitățile care ne unesc și nu defectele care ne despart. A judeca rațional și nu emoțional… poate face diferența între bine și rău!”, a precizat liderul PNL Caraș-Severin.

Pe de altă parte, Vela a prezentat niște date care ar putea să le provoace dureri de cap lui Mocioalcă et co. Sondajele PNL arată că atât la județ, cât și la Reșița, Dunca și Popa sunt greu de „îngenuncheat”.

JCS-N.C.